UVJETI KORIŠTENJA

Društvo vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice, koji su podložni niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja web stranice primjenjuju se na sve sadržaje i usluge ove stranice. Smatramo da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove internetske stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove internetske stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

SADRŽAJ INTERNETSKE STRANICE I AUTORSKA PRAVA

Sadržaji i formati na ovoj internetskoj stranici vlasništvo su vlasnika domene. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ako primijetite bilo kakvu povredu autorskih prava s naše strane, molimo Vas da nam javite na e-mail adresu.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

Zadržavamo pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge bez obaveze prethodne najave.Nismo odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

Obvezujmo se poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Ova web stranica sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod našom kontrolom te nismo odgovorni za sadržaj tih stranica, niti za linkove na tim stranicama. Sve sadržaje web stranice koristite na vlastitu odgovornost i tvrtka se ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

Društvo zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

REZERVACIJE I SMJEŠTAJ

Upiti i rezervacije prihvaćaju se preko naših web stranica, elektronskom poštom, faksom, osobno na recepciji našeg hotela i preko booking.com sustava za online rezervaciju smještaja. 

Rezervacijom smještaja preko ovih web stranica, korisnik izjavljuje da prihvaća ove Opće uvjete korištenja usluga u cijelosti. Sve navedeno u daljnjem tekstu na taj način postaje obvezujuće kako za korisnika usluge tako i za hotel. 

Prilikom rezerviranja smještaj korisnik usluge je obvezan pružiti sve tražene podatke. Sve rezervacije preko internetskog rezervacijskog sustava se smatraju važećima tek po potvrdi rezervacije od strane centralnog ureda prodaje. Rezervacija se može potvrditi putem e-maila. Obavijest/potvrda rezervacije se mora predočiti recepciji prilikom dolaska u hotel. 

Sve cijene izražene su u eurima. 

U slučaju otkaza rezervacije, rezervacija se ne naplaćuje

Prijava (check in) u hotel je moguća od 14:00, a odjava (check out) do 11:00.

U slučaju da kupac želi izmijeniti rezervaciju izvršenu prema njegovom zahtjevu, mora to učiniti pismeno e-mailom: će prema raspoloživim mogućnostima kupcu potvrditi izmjenu rezervacije te navesti nove uvjete rezervacije. U slučaju da izmjena rezervacije nije moguća te ako zbog toga kupac odustane od potvrđene rezervacije, odnosno u slučaju da kupac zatraži otkaz rezervacije iz nekog drugog razloga primjenjuju se uvjeti otkaza rezervacije.

CIJENE USLUGA

Cijena usluge predstavlja iznos po osobi/danu ili po sobi/danu kako je istaknuto u cjeniku usluga. Dodatne usluge nisu uključene u cijenu i korisnik ih dodatno plaća. Pridržavamo pravo izmijene cijene usluga u svako vrijeme.

DODATNA NAPOMENA

Pružamo hotelsko-ugostiteljske usluge sukladno Općim uvjetima korištenja usluge, a prema potvrdi i specifikaciji svake pojedine rezervacije. Ne odgovaramo za okolnosti koje su izvan naše kontrole kao što su ratovi, terorizam, pobune i nemiri, štrajkovi, prirodne katastrofe i elementarne nepogode, epidemije, zabrane, restrikcije od strane lokalne uprave itd.

OBVEZE KUPCA

Kupac se obvezuje:
- posjedovati valjane putne isprave
- poštivati carinske i devizne propise
- pridržavati se kućnog reda u smještajnim objektima te surađivati s pružateljima usluga u dobroj namjeri
- prilikom dolaska na odredište, pružatelju usluga predati potvrdu o izvršenoj rezervaciji
- provjeriti je li mu za ulazak u državu u kojoj je odredište ili susjedne zemlje potrebna viza 

U slučajevima nepoštivanja ovih obaveza, kupac snosi troškove i odgovara za učinjenu štetu. Potvrdom rezervacije kupac se obvezuje da će, ako uzrokuje bilo kakvo oštećenje, pružatelju usluga na licu mjesta platiti svu uzrokovanu štetu.

RJEŠAVANJE PRIGOVORA

Ako su usluge iz ponude nekvalitetno izvršene, kupac može zahtijevati razmjernu odštetu tako da izvrši prigovor. Svaki kupac ima pravo prigovora zbog neizvršene uplaćene usluge. Svaki kupac – nositelj potvrđene rezervacije, prigovor podnosi zasebno. 

Za uslugu koju smatra neodgovarajućom kupac se obvezuje odmah na recepciji smještajnog objekta izvršiti prigovor ili o tome obavijestiti službu za odnose s kupcima na e-mail

Kupac se obvezuje surađivati s osobljem recepcije smještajnog objekta u dobroj namjeri da se otklone uzroci prigovora. Ako kupac ne prihvati ponuđeno rješenje ili odštetu za predmet prigovora od strane osoblja recepcije smještajnog objekta, nije dužan uvažiti naknadni prigovor. 

Najviša nadoknada po prigovoru može dosegnuti iznos reklamiranog dijela usluga, a ne može obuhvatiti već iskorištene usluge kao ni cjelokupni iznos usluge. 

PRTLJAGA

Ne odgovaramo za oštećenje, uništenje, gubitak ili krađu prtljage osobnih stvari ili stvari od vrijednosti, ako su se iste nalazile u javno dostupnim ili zajedničkim prostorima. Oštećenje, gubitak ili krađa stvari mora se bez odlaganja prijaviti recepciji i lokalnoj nadležnoj postaji policije.

SUDSKA NADLEŽNOST

Svi sporovi ili nesuglasice rješavat će se dogovorno na način prihvatljiv za obje strane, a ako se ne može doći do rješenja, prihvaća se arbitraža mjesnog nadležnog suda.

KRIŠKA 1, 10 000 ZAGREB

+385 (0) 1 233 49 71

info@v-casa.com